Ilyen lesz az új Beverly Hills 90210

Vágólapra másolva!
Végre kiderült, hogy az alkotók hogyan képzelik a kilencvenes évek tinisorozatának újráját: itt a 90210 első promóciós kisfilmje.
Vágólapra másolva!

Már többször cikkeztünk arról, hogy az Egyesült Államokban elkészítik a Beverly Hills 90210 című klasszikus tinisorozat remake-jét: a címből a helység nevét elhagyták, így csak 90210 néven indul a széria. A marketingeseknek sikerült is azt a "frappáns" szöveget kitalálni hozzá, hogy "Az ősszel Amerika kedvenc irányítószáma visszatér".

Mint azt sejteni lehetett, az eredeti sorozatot a kor vélt vagy valós igényei szerint felpörgetik kicsit, így az új sokkal "lazább, szexibb és provokatívabb" lesz. Az alapot természetesen megtartották, a 90210 ugyanúgy egy különböző karakterekből álló, Beverly Hills-i baráti társaság mindennapjait mutatja be.


Az 1990-től 2000-ig futott eredeti produkció felvonultatta a tinédzserek mindenféle életkori problémáját (olyanokat is, mint az öngyilkosság vagy az AIDS), és erre a mostani szériában is számíthatunk. Mindenesetre szinte biztos, hogy a 90210 nem fog olyan kultstátusba emelkedni, mint elődje - hisz azóta rengeteg tinisorozatot láttunk már, a Beverly Hills 90210 pedig az egyik első olyan műsor volt, amely pusztán az emberi kapcsolatok ábrázolásával ért el sikert.