Újra itt a kilencvenes évek tinisorozata

Vágólapra másolva!
A Veronica Mars alkotója, Rob Thomas megpróbálja feléleszteni a kilencvenes évek meghatározó tinisorozatát: újra itt a Beverly Hills 90210.
Vágólapra másolva!

Bár a megrendelő CW csatorna hivatalosan még nem adott zöld utat az új Beverly Hills 90210-nek, egyre több részlet szivárog ki a produkcióról. Ha valaki nem tudná, miről van szó: az eredeti sorozat 1990-től 2000-ig futott, és egyike volt az első olyan szériáknak, amelyek pusztán az emberi kapcsolatok ábrázolásával értek el sikert.

A produkció a tinédzserek mindenféle életkori problémáját felvonultatta (olyanokat is, mint az öngyilkosság vagy az AIDS), a szereplők közül pedig sok fiatalt ismertté tett, itt tűnt fel például Tori Spelling (aki egész véletlenül a producer, Aaron Spelling lánya), Shannen Doherty, Jason Priestley vagy Luke Perry is.

A Beverly Hills 90210 alapvetően két testvérről szól, akik vidékről kerülnek be a Beverly Hills-i gazdagok közé: ez az új szériában is visszaköszön, a történet középpontjában ugyanis egy alkoholproblémákkal küszködő, öregedő színésznő áll, akiért az egész család aggódik, így odaköltözik hozzá Beverly Hillsbe - a család a szülőkből, egy 16 éves lányból és egy ugyanannyi idős, örökbefogadott fiúból áll.

Az új sorozat persze a modern korhoz igazodna, napjaink témáival foglalkozna: megszellőztették, hogy az örökbefogadott fiú esetleg fekete vagy ázsiai lesz, testvére az emo bűvöletében él, a baráti társaságban pedig akad olyan is, aki a YouTube-on indított sorozatával szeretne feltűnni.