Keleti Andrea nyert az esőerdőben

Vágólapra másolva!
A csatorna közlése szerint lezárult az Argentin Bevándorlási Hivatal vizsgálata, amely megállapította, hogy semmilyen helyi jogszabályt nem sértett meg az RTL Klub. A valóságshow-t az önuralmát 17 nap alatt csak egyszer elvesztő Keleti Andrea nyerte.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub közlése szerint a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciójának stábja nem sértett jogszabályt, így a stábtagok legálisan dolgoztak az RTL Klub és az IKO Műsorgyártó Kft. megbízásából a forgatáson.

November 8-án az EFE-re, a spanyol hírügynökségre, a clarin.com-ra és az MTI információira hivatkozva számos lapban megjelent, hogy a produkción dolgozó munkatársakat megbüntették, és illegális munkavállalóként várhatóan 1 500-15 000 amerikai dollárnak megfelelő összegű pénzbüntetés vár rájuk. Az RTL Klub ezt azonnal cáfolta, és jelezte, mindössze rutineljárásnak nevezhető vizsgálat folyik a produkciónál.

"A mai határozat értelmében sem munkatársaink, sem az RTL Klub vagy a műsort készítő IKO Műsorgyártó Kft. nem követett el mulasztást, így semmilyen bírságot nem szabott ki rájuk a hatóság. Az eljárás meggyorsításában nyújtott segítségért ezúton fejezzük ki hálánkat a Buenos Aires-i magyar nagykövetségnek. A műsor argentínai forgatása egyébként ma este ér véget" - áll a közleményben.

A 17 napig tartó reality-t Keleti Andrea nyerte, a szintén sok szavazatot begyűjtő Szőke András és a harmadik helyre beért Rippel Ferenc előtt. A táncosnő végig rokonszenvesen viselkedett, nemigen került összetűzésbe a többiekkel, még az éhezés vagy a nagy esők idején sem, amikor mindenki ingerlékenyebben reagált a többiek mániáira. Janics Natasával volt némi konfliktusa, de másnap már ki is békültek a felek.

A dzsungel királynője cím pénzjutalommal nem jár. Az első sorozatot, mely szintén igen jó számokat hozott, Falusi Mariann nyerte. Kérdésünkre az RTL-nél korábban elmondták, hogy igen jó nézettségű műsoroknál ott a folytatás lehetősége - ha tavasszal nem is, de 2009 őszén akár képernyőn lehet a harmadik menet is.

A Celeb vagyok, ments ki innen! második szereplői szombaton délután 16:55-től élő adásban találkoznak ismét a budapesti stúdióban.