Vágólapra másolva!
Folytatódik a két nagy kereskedelmi tévé csatája a konyhában, repkednek a tojások, folyik az olaj, méztől ragad az asztal.
Vágólapra másolva!

Előbb-utóbb csak elunják a tévézők, hogy a neves tornász kuktájába kukkantsanak, hogy a popénekest mustrálják hosszan, elmélyült kavargatás és a leves fújása közben, hogy a közepesen ismert karakterszínészt vizsgálják perceken át, míg ő átszellemülten tejszínhabot nyom a desszert tetejére -, de egyelőre a nézettségi adatok azt mutatják, hogy van igény a celebekkel felálló főzőműsorokra, jóllehet, sok újat már nem mutatnak, több hónap után.

Előbb az egyik, utána a másik fullad végképp unalomba, mert harmadjára már az első héten még az épp szórakoztatónak vélt műsorvezető palacsintája, vagy a volt reality-szereplő pörköltszaftos köténye sem tudja majd lekötni a nézőt.

A TV2 meg az RTL Klub persze azon iparkodik, minél izgalmasabb neveket húzzon elő a fazékból, a többit meg eldönti a néző. Előbbi jövő hétre B. Tóth Lászlót, Xantus Barbarát, Torres Danit, Rácz Félixet és Keleti Györgyit tárazta be - utóbbi meztelen képeivel volt tele a napokban a bulvársajtó, így ő nagyhalnak tűnik. Az RTL két saját ember (Győzike, Valkó Eszter) mellé Péter-Szabó Szilviát, Koltai Róbertet és a Rippel-fivéreket teszi saját műsorába.