Megasztár 4: égnek a vonalak

Vágólapra másolva!
A negyedik Megasztár közeleg: rengeteg fiatal jelentkezett már. Ezúttal nem lesz műfaji megkötés, ellenben erős reality-vonal igen.
Vágólapra másolva!

A legnagyobb érdeklődés, a legerősebb roham eddig a második Megasztár előtt volt tapasztalható, akkor is tízezrével adták be jelentkezési lapjukat a próbálkozók. A TV2 közlése szerint most, a negyedik tehetségkutató előtt még többen ugrottak a felhívásra, mint a Caramel-Palcsó döntőt hozó széria előtt.

Több változás is lesz ezúttal. Nem lesznek műfaji korlátok: ha valaki nagyon erős operában, rapben, francia sanzonban, operettben, akkor azzal villanthat többször is, hátha nem unja meg a közönség, és szavaz rá bőszen. Másik nagy változás, hogy a reality-elemek hangsúlyosabbak lesznek, napi adás foglalkozik majd az összeköltöző tehetségek napjával - azaz, nem csak a heti nagy show-ban láthatják őket a nézők. Külön műsor lesz tehát naponta (azaz nem csak egy blokk az Aktív-ban), valószínűleg este, főműsoridőben.

Július 7-től több városban lesznek meghallgatások, az adott városhoz valamilyen szinten kötődő zenészek, énekesek segítenek a helyi jelentkezőknek. Tanácsokat adnak, véleményt mondanak, nehogy a pesti meghallgatásra eleve nulla eséllyel bírók utazzanak, akár kétszáz kilométert. Tizenkét éves kortól lehet jelentkezni, ez előzetes szűrések pedig Szegeden, Győrben, Miskolcon, Debrecenben, Pécsett és Siófokon lesznek.