Soprano felesége ismét a pappal kavar

Vágólapra másolva!
Carmela Soprano és Intintola atya alakítói újra egy sorozatban szerepelnek, románcuk ezúttal kiteljesedhet.
Vágólapra másolva!

Carmela Soprano megformálója, a többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas Edie Falco a köztudottan bevállalós Showtime csatornának készíti új sorozatát, egy egyelőre még cím nélküli fekete komédiát - a történet középpontjában egy erős akaratú ápolónő áll, akit Falco jelenít meg.

A produkcióban szerepet kapott a színésznő Maffiózók-beli kollégája, Paul Schulze is, aki a maffiasorozatban Phil Intintola atyát játszotta. A pap és a maffiafőnök neje között bizalmas viszony alakult ki, de természetesen nem teljesedhetett be - románc csak az új sorozatban szövődik közöttük, tekintve, hogy Schulze Falco barátját alakítja.

Peter Schulzét a Maffiózók sikere után egyébként számos sorozatban láthattuk vendégszerepelni, olyan szériák egy-két epizódjában tűnt fel, mint a Helyszínelők, a Miami helyszínelők, a Shark - Törvényszéki ragadozó, A főnök vagy a Gyilkos elmék.

Falco új sorozatában viszontláthatjuk a Sírhant művek kilenc epizódjában megjelent Peter Facinellit is, aki a főhős kollégáját, a kórház egyik orvosát fogja alakítani - a színész a Glenn Close nevével fémjelzett Damages-ből is ismerős lehet.