Elkaszálták a bohóckodó sztárokat

Vágólapra másolva!
A hírességekre építő vetélkedők legújabb hajtása már nem nő tovább: a CBS az első adás után elkaszálta a Secret Talents of the Stars című műsort.
Vágólapra másolva!

Az ismert emberekkel zajló tánc- vagy korcsolyaversenyek után a Secret Talents of the Stars arra kívánt lehetőséget nyújtani a hírességeknek, hogy más műfajban is megmutassák tehetségüket. A feladatok itt nem voltak kötöttek, mindenki olyan műsorszámmal indult, amilyennel akart - feltéve persze, ha az más művészeti ághoz kötődött, mint amivel az illető híressé vált.

A Star Trek Suluja, a Hősök-ből is ismert George Takei így például countrydalokat adott elő, egy countryénekes, Clint Black pedig stand-up komikusként mutatkozott be a közönség előtt. A műsorban részt vett Sasha Cohen műkorcsolyázó is, aki gumiemberként tekergett a színpadon, a Grammy-díjas énekesnő, Mya pedig sztepptánc-tudását tárta a nézők elé.

A nézőket azonban kevéssé érdekelték a fellépők erőfeszítései: országos csatornához (és a műfajhoz) képest igen kevesen, átlag 4,6 millióan csatlakoztak be a produkcióba, így a CBS úgy döntött, nem is ad második esélyt a műsornak, egyből leveszi a képernyőről - így mi, magyarok is megmenekültünk egy újabb erőltetett műsorformátumtól. A show-t egy ideig a 48 Hours Mystery című riportsorozattal helyettesítik, majd a Shark - Törvényszéki ragadozó új epizódjai mennek a helyén.

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy tévéműsort egyből, az első adás után elkaszálnak: legutóbb talán a videóblogra építő quarterlife-fal történt ilyen, de az utána átkerült egy másik csatornára. A tavalyi műsorok közül a modellből hírolvasót csináló Anchorwoman volt hasonló bukta.