Barátok közt: alakul az új Noémi

Vágólapra másolva!
A kedvelt szappanoperában új főszereplő bukkan fel hamarosan: Noémi karakterét kapja meg az új lány. A válogatón fotóztunk.
Vágólapra másolva!

Ha eltűnne a Barátok közt, akkor 2 millió 274 ezer magyar tévéző érezne végtelen űrt, ennyi Bk-hívő pillantana körbe tanácstalanul estefelé, némi szorongással, keserűséggel: az AGB Nielsen mérései szerint ugyanis ennyien látták múlt héten a legnézettebb epizódot.

A szereplőváltás nem ritka a szappanoperáknál, de még az sem nagyon meghökkentő, ha egy karakter marad, csak a színész cserélődik (ilyen volt a Tilda-csere pár éve). Ezúttal a színpad felé orientálódó Csifó Dorina távozik a csapatból, de Noémi marad.

A Bk stábja titkolja, mikor cserélik ki a szereplőt, de azt elmondták, hogy ezúttal követelmény volt a színészeti rutin, a színitanodai múlt, ugyanis a főszereplőknek hetente nagyobb adag szöveget kell memorizálniuk: nem állhat le hosszú percekre a stáb munkája azért, mert az új szereplő izgatottan ide-oda sétál a díszletek közt, félhangos motyogást hallatva, miközben próbálja megjegyezni a szöveget.

A casting ennek megfelelően úgy zajlott, hogy előzetes jelentkezés alapján már szűrt a stáb, és az estig tartó meghallgatásra csak olyanok jöttek, akik nem voltak eleve esélytelenek. Ezúttal is "cserfes, belevaló" lányt kerestek, de nem volt cél, hogy hasonmásra bukkanjanak, azaz fizikai hasonlóság nélkül is szerepet kaphat valaki. A lányok reggel kaptak egy szöveget, azt kellett helyben betanulni és előadni valamivel később. Aki itt kellően lezseren, megfelelő intonációval, jelentősebb idegrángások nélkül előadta magát, és megfelelt, az újabb szöveget kapott, és felvételt készítettek róla.

Forrás: [origo]

Sok friss fotó: klikk a képre!

Az új szereplő aligha tűnik fel heteken belül: akárcsak a Jóban Rosszban, a Barátok közt is jó egy hónap előnyben van a vetítéshez képest, azaz a ma felvett jeleneteket márciusban láthatják legkorábban a hívek.