Gundel Takács újra a TV2-n

Vágólapra másolva!
Az Áll az alku egykori műsorvezetője visszatér a TV2-re, noha annak idején viharos körülmények között távozott a csatornától.
Vágólapra másolva!

Ne gondoljunk egyből arra, hogy a TV2 felélesztené bőröndös vetélkedőjét, vagy hogy más, állandó műsor vezetését bízná Gundel Takács Gáborra: a műsorvezető a TV2 tízéves születésnapi műsorában bukkan fel ismét.

"Az életemnek nagyon fontos korszaka volt az, amelyet a TV2-nél töltöttem. Azt, hogy perben állunk, mindig is sajnáltam, az a véleményem, hogy a szép dolgokra kell emlékezni, abból pedig volt bőven" - nyilatkozta Gundel a Bors magazinnak.

Amikor Gundel szerződése lejárt a TV2-nél, a műsorvezető nem várta meg, hogy elteljen a hathónapos moratórium, míg legálisan új csatornához igazolhat. Az MTV-hez átigazolt tévés akkor úgy nyilatkozott, inkább kifizeti az ezzel járó büntetést, de nem szeretne fél évre megválni a képernyőtől.

A mostani visszatérés kapcsán a TV2 PR- és marketingvezetője, Lóránt Gergely elmondta, örül annak, hogy a csatorna egykori műsorvezetője elfogadta a meghívást, hiszen a TV2 nagy erőkkel dolgozik azon, hogy méltóképpen ünnepelje meg születésnapját, ahonnan nem hiányozhatnak a csatorna életében fontos műsorok egykori házigazdái sem.