Madár a nézőket is sarokba szorította

Vágólapra másolva!
A bokszra továbbra is vevők a magyar tévézők, de csak akkor, ha magyar ökölvívónak drukkolhatnak. Erdei leverte a rivális csatornákat is.
Vágólapra másolva!

A kereskedelmi célcsoportban is szépen ment az RTL Klub szombat esti, több felvonásos bokszműsora, hiszen 39,1 százalékos közönségaránnyal futott este nyolc és fél tizenegy közt. Erdei meccsére viszont már a tévé előtt ücsörgő célcsoport 51,8 százaléka figyelt - mi lett volna, ha egy valóban ismert és rettegett ellenféllel mérkőzik Madár, és nem egy jobbára ismeretlen öklözővel csap össze?!

A teljes lakosságnál még meggyőzőbben alakult a közönségarány. Az egész műsorfolyam 41,3 százalékos közönségaránnyal ment, de mikor Erdei a ringbe lépett, akkor többen odakapcsoltak. Kétmilliónál is többen figyelték a magyar ökölvívó sikerét, az AGB Nielsen mérése szerint száz magyar televízióból 57 az RTL-re volt állítva.

Ezen az estén a TV2 egy kalandfilmmel és egy thrillerrel, a Viasat 3 egy New York-i helyszínelők epizóddal és egy horrorfilmmel, az m1 pedig a Dob+Basszus-sal, illetve Balázs Fecó koncertjével kísérletezett, de szombat este a nézők a pofonokra voltak kíváncsiak.