Keményebbre vált a Survivor

Vágólapra másolva!
A tengerentúlon már a tizennegyedik évadjánál tartó túlélőshow készítői megint új ötlettel rukkoltak elő, hogy feldobják a műsort.
Vágólapra másolva!

Múltkorában még rasszok szerint osztották négy törzsre a Survivor játékosait, ennek azonban hamar véget is vetettek, mivel nézők sokasága, illetve hivatalos szervezetek is tiltakoztak, rasszizmussal vádolták a műsort. Valamivel azonban mégiscsak illik felturbózni egy tizennegyedik évadjánál járó show-t, ezért Mark Burnett producer most azt eszelte ki, hogy a napsütötte szigetről egy hófútta, barátságtalan vidékre helyezi át a műsort.

Kérdés, a férfinézők mennyire örülnek annak, hogy bikini helyett ezúttal nagykabátban láthatják majd a résztvevő lányokat, annyi azonban bizonyos, hogy újításnak megteszi ez a húzás. A show alapvetően a túlélésről szól, az emberi tűrőképességet vizsgálja, ennek pedig egyik ismérve lehet, hogy valaki mennyire bírja a hideget - nyilván keményebb állóképességi próbáknak lehet alávetni a játékosokat.

A lehetséges új helyzet előnyeire és hátrányaira a műsort vezető Jeff Probst is felhívta a figyelmet: "Látunk egy csomó pozitívumot, melyet az újszerűség kínál, ugyanakkor vannak persze negatívumok is, például az, hogy a hideg lelkileg is megterhelőbb, a versenyzőknek nem lesz kedvük annyi mindent csinálni." Az ideális helyszínt is keresik még a készítők, de egyelőre Kanada tűnik a befutónak. Annyi bizonyos, hogy még legalább két évad készül a Survivor-ből, amit a CBS már megrendelt.