Főszereplő távozik a Barátok köztből

Vágólapra másolva!
Csomor Csilla után egy másik főszereplő is lekerül a képernyőről. A Mátyási Ricsit alakító Galgóczy Gazsi hagyja ott a sikerszériát: szeretne érettségizni.
Vágólapra másolva!

Berényi Zsuzsa után egy újabb alapkarakter tűnik el a Mátyás király térről: Ricsi lesz az, aki nem lebzsel eztán naphosszat a Rózsa presszóban, nem lopja a napot egy kóla mellett, helyette inkább tankönyvek felett görnyed.

"Egy hónap múlva érettségizem, erre tanulok, de azért néha még bejárok a stúdióba. Egyéb szakmai elfoglaltságom is van, például rendszeresen szinkronizálok. A többiek nagyon kedvesek voltak velem, elhalmoztak mindenféle ajándékkal. Kaptam finom, jó minőségű bort és csokoládét is. Emellett egy-két meglepi is előkerült, például olyan kellékek vagy ruhadarabok, amelyek híres-hírhedt forgatási napokhoz kötődnek" - nyilatkozta a Blikknek. A sorozat epizódjait nagyjából másfél hónappal a képernyőre kerülés előtt forgatják, azaz a búcsú is akkor történt.

A színészpalánta elmondta, hogy több szabadideje van, mint korábban, így végre magával is tud foglalkozni, hosszú idő után először van ideje a sportra. Nem szeretné abbahagyni a színészkedést és a szereplést, a szakmában és ezen kívül is vannak tervei.

Nem mondunk újat azzal, hogy A Barátok közt rendületlenül tartja magát a nézettségi listák élvonalában, idén különösen jó eredményeket ér el, miközben a TV2 által ellene küldött Egy a 100 ellen nem látszik túl komoly ellenfélnek. Múlt héten a legnézettebb Bk-epizódot 2,18 millióan látták, miközben a 18-49-es célcsoportnál is remekelt a szappanopera, hiszen első lett - kedden például az ötven alatti nézők bő 48 százaléka figyelte.