Nem mutatják be a krokodilvadász halálát

Vágólapra másolva!
A korábbiakkal ellentétesen nyilatkozott a krokodilvadász özvegye, Teri Irwin, amikor kijelentette, hogy férje halálát nem mutathatja be a tévé. 
Vágólapra másolva!

Amikor kiderült, hogy az ausztrál fenegyerek halálát rögzítette a vele dolgozó operatőr, mindenki arra számított, hogy a felvétel rövidesen adásba kerül valamelyik tévécsatornán - tekintve, hogy valószínűleg maga Irwin is ezt szerette volna, hiszen egész életét a természetfilmezésnek, a veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetek bemutatásának szentelte. Az akkor felröppent hírek szerint a család is a mellett volt, hogy a videó kerüljön adásba.

A krokodilvadász özvegye, Teri Irwin azonban most megváltoztatta véleményét: a szerencsétlen baleset óta a napokban nyilatkozott először (az interjú szerdán került adásba), és azt mondta, a férje halálát ábrázoló felvételt sosem szeretné bemutatni. "Mi célt szolgálna az?" - kérdezett vissza az őt faggató riporternek. A hölgy döntése teljesen jogos és érthető - más kérdés, hogy az ominózus videót állítólag rengetegen látták már az interneten.

Animal Planet

Teri egyébként azt is elmondta, hogy szeretné folytatni férje munkáját, ha a természetfilmezést nem is biztosan, de az általa létrehozott állatkert működtetését mindenképpen. Irwin állítólag olyan jól biztosította az anyagi lehetőségeket, hogy a park szinte magától is működik, így Terinek nem lesz sok gondja vele. Első lépésnek kiválóan megteszi a terv, miszerint az állítkert mögött futó utat Steve Irwin Way névre keresztelnék át.