Gáti Kati a Született feleségekkel forgat

Vágólapra másolva!
Magyar származású, kanadai születésű színésznő kapott szerepet a számos országban népszerű Született feleségek-ben.
Vágólapra másolva!

Gáti Kati, a magyar származású, kanadai születésű színésznő szerepelt már a Vészhelyzet-ben (egy olyan anyát játszott a sikersorozat 229. részében, akinek férje és három gyereke is súlyos sérüléseket szenvedett egy baleset során, és a sürgősségi osztályra kerültek), de mellékszerepet kapott a 24 akciósorozat 5. évadában is. Ezúttal a blogján olvasható bejegyzés szerint a Született feleségek-kel forgat.

"Nagyon jó hírek! Egy isteni, és nagyon, nagyon jó szerepet kaptam a Desperate Housewives egyik epizódjában! Majdnem két hétig fogok forgatni, és már holnap kezdek! Egyelőre nem szabad semmit sem elmondanom, de annyit talán lehet, hogy ez a 3. évad 7. epizódja lesz, és az isteni Felicity Huffmannal és Laurie Metcalffal lesznek jeleneteim. Nagyon boldog vagyok, drukkoljatok majd!" - olvasható itt.

Felicity Huffmann alakítja a munkája és pajkos gyermekei közt őrlődő feleséget a sorozatban, Laurie Metcalf pedig számos mozifilmben és tévésorozatban (A Grace-klinika, Monk, a flúgos nyomozó, Nyomtalanul) tűnt már fel.