O. J. ma már nevet a gyilkosságon

Vágólapra másolva!
O. J. Simpson tizenkét évvel felesége halála után újra a tévében mókázik, sőt, abból is viccet csinál, hogy akkor őt magát vádolták a gyilkossággal.
Vágólapra másolva!

Az egykori futballcsillag színészként a Csupasz pisztoly-sorozattal vált ismertté annak idején, most épp a Juiced című kandikamerás műsorban vállalt el több szerepet is. Amellett, hogy egyes jelenetekben önmagát alakítja, O. J. számos álruhában segít átverni a kiszemelteket - így többek között Elvis-imitátorként, zöldségesként és bingót kedvelő öregemberként is megjelenik.

O. J. ma már ironikusan tekint saját egykori perére: ezt mutatja az a jelenet is, amikor megpróbálja eladni híres fehér Fordját, amellyel annak idején a rendőrök elől menekült. Az érdeklődők meggyőzésére azt bizonygatja, hogy az autó gyorsaságának köszönhetően milyen sokáig sikerült leráznia az őt üldözőket.

A férfi egyébként 1995-ben történt felmentése óta elég bizarr módon viszonyul az annak idején tévéshow-ként tálalt esethez. Egy 1998-as tévés interjú során például azt a rossz viccet sütötte el, hogy egy banánnal megtámadta a műsort vezető Ruby Waxet, miközben a Psycho zenéjét dúdolta.

Nem ez volt azonban az utolsó eset, amely arról tanúskodott, hogy O. J.-t finoman szólva nem viselte meg sem maga a gyilkosság, sem az őt ért vádak. 2001-ben azzal az ötlettel állt elő, hogy ő szeretné közvetíteni Robert Blake perét - az ügy kísértetiesen hasonlított O. J. esetéhez, Blake ugyanis szintén színész volt (Hidegvérrel, Lost Highway - Útvesztőben), akit felesége meggyilkolásával vádoltak.

Új műsorának készítői azt állítják, hogy a színész a gázsijáról is lemondott, pusztán a vicc kedvéért szeretett volna részt venni az átverésekben. A nézőknek viszont fizetniük kell, ha látni akarják, amint O. J. a Love Me Tender-t énekli - a show ugyanis előfizetős rendszerben kerül adásba Amerikában.