Csatornát váltott Soma

Vágólapra másolva!
Korábban inkább egy szűkebb réteg ismerte, majd három éven át a Megasztár zsűritagjaiként országosan is ismert lett. Most az MTV-nél folytatja médiaszereplését, Norbi energikus lépteit követve.
Vágólapra másolva!

Soma, azaz Somogyi-Spitzer Gyöngyi jazzénekesnő a TV2-n sikerrel futott Megasztár-sorozat zsűritagjaként tett szert országos ismertségre, főképp spirituális fejtegetésekkel és szexuális jellegű utalásokkal, észrevételekkel. A médiából Rúzsa Magdolna győzelme után sem tűnt el, rádióműsort vezet - rövidesen az m1-en tűnik fel, műsorvezetőként.

A Testi mesék az MTV új műsora, mi másról szólna, mint az egészségről, a lelki egyensúlyról, a belső lehetőségekről. Az ígéretek szerint tévhiteket lepleznek le, vizsgálatokat, kísérleteket mutatnak be, de gyógyult, gyógyulni vágó és gyógyító emberek felbukkanása is valószínűsíthető.

mtv

Lesz "helyszíni közvetítés" az anyaméhből, egy magzat fejlődését tanulmányozzák majd a tévéstúdió meghitt közegében, de bemutatják egy átlagos magyar család életmódváltó próbálkozásait: első, tétova léptek a pacaltól a zöldsalátáig.

Soma műsorvezető-társai Szántó Dávid és dr. Szerényi Gábor lesznek. Start decemberben.