Kapócs Zsóka visszatér az RTL-re

Vágólapra másolva!
Újra teszteli a tévézőket az RTL Klub: a nagyszabású showműsor vezetői már korábban megvoltak, most a vendégeket nevezte meg a csatorna.
Vágólapra másolva!

Korábban sokan küzdöttek azzal, hogy megjegyezzenek egy telefonszámot, különféle technikák születtek a memória javítására. Címet, nevet, telefonszámot immár minden, mobiltelefonnal rendelkező magyar készüléke tárol, de nem lehet mindig a technikára támaszkodni. Jártam már ebben az utcában? Itt van az a goromba hentes, csinos fagyislány vagy ezresből rosszul visszaadó újságárus? Hová tűnt a kis tér, szökőkúttal, árnyas fákkal - vagy az egy másik városban volt? Napi kérdések, általános esetek: memóriánkat percenként teszteljük.

Forrás: RTLKLUB

A rendre kiváló nézettséget hozó Ország Tesztje ismét próbára teszi a tévézőket. Az évek óta visszatérő, tét (és szúrós tekintetű, vallatásra specializálódott professzor) nélküli vizsga ezúttal a memóriánkat veszi célba. Volt már IQ-teszt, a KRESZ ismeretét is kipróbálták a nézők, megrendezték a Nagy Évismétlést. Vendégekben persze idén sem lesz hiány, Kapócs Zsóka, Hajas László, és Csonka András már biztosan együtt tesztelnek a tévézőkkel.