James Gandolfini balesetet szenvedett

Vágólapra másolva!
A Maffiózókban Tony Sopranót alakító James Gandolfini karambolja miatt a sorozat befejező részei is csúsznak.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, a Maffiózók-at sehogy sem sikerül befejezni: először volt a hatodik évad, amit mindenki az utolsónak hitt, a készítők is ezt mondták. Aztán kiderült, hogy mégis hozzá akarnak csapni pár részt, ekkor viszont végtelen hosszúnak tűnő bérharc bontakozott ki a pénzemberek és a színészek között. A forgatókönyvírók tövig rágták a körmüket, de végül - gyakorlatilag az utolsó pillanatban - a két legelszántabb rosszfiú, a Silvio Dantét alakító Steve Van Zandt és a Paulie "Walnuts" Gualtieri bőrébe bújt Tony Sirico is beadta a derekát.

Végre elkezdődhettek a munkálatok, erre most a főszereplő, James Gandolfini karambolozik, ami miatt el kell halasztani a forgatást. A színész robogóján száguldozott, amikor összeütközött egy taxival, és ennek következtében lebukfencezett járgányáról. Nagyobb baja ugyan nem lett, de a térde igen komolyan megsérült, ami miatt még egy ideig nem tud dolgozni.

Gandolfini és a készítők úgy számítják, hogy a sérülés miatt körülbelül két hónapot csúsznak a Maffiózók munkálatai. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kíváncsi nézők a januárra ígért kezdés helyett csak márciusban láthatják az utolsó epizódokat - reméljük, addigra már tényleg sikerül befejezni a filmet.