Maffiózókkal egyezkedett az HBO

Vágólapra másolva!
A többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas Maffiózók utolsó évadjánál tart, de 2007-re átcsúszik még nyolc epizód. Az HBO megnyugodhat, még két jelentős figura aláírt.
Vágólapra másolva!

A The Sopranos (Maffiózók) két további szereplője aláírta a folytatást, így ők is feltűnnek az utolsó, kibővített évad, utolsó nyolc részében. Michael Imperioli (ő játssza Christopher Moltisantit, Tony unokaöccsét) és Vincent Curatola (ő Johnny Sack New York-i főnök) megegyezett a HBO dráma-sorozatának vezetőivel, így 2007-ben is láthatják őket a képernyőn a maffiatörténet követői. A csatorna még nyáron döntött úgy, hogy 20 részre "felhizlalja" az amúgyis megtermett szereplőket felvonultató sorozatot, így a hatodik évad 12 része idén, 8 további epizódja pedig jövőre kerül adásba.

hbo

Christopher hűséges a Családhoz

James Gandolfini (Tony) és Edie Falco (Carmela) voltak az elsők, akik rábólintottak a folytatásra, és aláírták a szerződést - logikus, hogy velük egyezkedtek először, még tavaly augusztusban, hiszen mégiscsak ők a főszereplők. Vannak még kulcsfigurák, így például Tony Sirico (a kiváló Paulie) és Steve Van Zandt (a ritkán mosolygó Silvio Dante), ők még tárgyalnak az HBO-val.