Férjhez ment a született feleség

Vágólapra másolva!
Két esküvő, az egyik majdnem temetés: a Született feleségek Bree-je, Marcia Cross a hétvégén esküdött örök hűséget a tőzsdeügynök, Tom Mahoney-nak - a nyolcvanegy éves őstévés, Hugh O'Brian pedig egy híres temetőben vette el menyasszonyát.    
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Marcia Cross hamar kiheverte filmbéli férje halálát: Tom Mahoney-val tavaly augusztusban jegyezték el egymást, az esküvőre most hétvégén került sor, a kaliforniai San Gabrielben. Az eseményre meghívott, több mint kétszáz vendég között jelen volt a Lila akác köz két felesége, Eva Longoria (Gaby) és Felicity Huffman (Lynette), de tiszteletét tette például William H. Macy is, a Fargo botcsinálta autókereskedője.

A negyvennégy esztendős feleség és négy évvel idősebb férje mögött hét koszorúslány ballagott, a posztokat Cross közeli barátnőinek gyerekei töltötték be. A templomi esküvő utáni mulatságra igen előkelő helyen, a helyi Ritz Carlton hotel báltermeiben került sor, a nászéjszakát pedig, a hírek szerint, a Tournament of Roses elnevezésű lakosztályban töltötte az ifjú pár.

Tévés berkekben hatalmas szenzáció volt Hugh O'Brian és a tanárnő Virginia Barber szintén hétvégén megtartott esküvője is. O'Brian még az eredeti, 1955-ben indult Wyatt Earp-sorozat egyik főszereplője volt, és csak most, nyolcvanegy éves korában szánta rá magát, hogy elvegye ötvennégy esztendős barátnőjét, akivel pedig már tizennyolc éve kapcsolatban van. Ők finoman szólva viccet csináltak a ceremóniából - persze ennyi idősen miért ne tehetnék?

Az egybekelésre például Hollywood híres temetőjében, a Forest Lawn Memorial Parkban került sor, ahol olyan nagyságok nyugszanak, mint Buster Keaton, Bette Davis vagy Telly Savalas. Az esküvőt követő koktélpartin stílusosan az A Wedding to Die For című számot is halhatta a John Wayne-imitátorokat és II. János Pál hasonmásait is felvonultató, furcsa vendégsereg.