Jetix-gála, megasztárokkal

Vágólapra másolva!
Oroszlán Szonja és Koltai Róbert a magyar gyerekek két kedvenc színésze, de inkább ifjú énekesek, Lola és a megasztárok képei kerülnek fel a kicsik falára.
Vágólapra másolva!

Szombat délelőtt zuhogó nyári esőben gurult be a Belvárosi Színház parkolójába a fekete limuzin, fedélzetén Torres Danival, Dukai Reginával, Lolával, Rácz Gergővel és a Vision együttes tagjaival: ott került megrendezésre a második Jetix Kids Awards. A gálán a Jetix gyermekcsatorna kis nézői döntése alapján adták át a díjakat több kategóriában.

A legjobb színész kategóriát Koltai Róbert nyerte, a legjobb színésznő Oroszlán Szonja lett, a legjobb együttesnek a Tankcsapda bizonyult, míg a legjobb énekesnek Lolát találták - ő egy dal erejéig dalra is fakadt. A legjobb műsorvezető kategóriában Gundel Takács Gábor és Gombos Edina kapott elismerést. A gála hangulatáról Bella Levente gondoskodott, táncolt az Erica C. Dance Company, a Vision együttes, feltűnt Dukai Regina és Torres Dani.

Az idén a gála alkalmával a gyermekek által kiválasztott jótékonysági szervezetet - a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot - ajándékozta meg a Jetix két képviselője. A rendezvényen családokat, iskolákat és állami gondozott intézményben nevelkedő gyerekeket látott vendégül a tévécsatorna. A TV2 június 18-án, a délelőtti műsorblokkjában egy 45 perces összeállításban mutatja be az idei Jetix Kids Awards díjátadó gálát.