Csernus nincs egyedül

Vágólapra másolva!
Amerikában, úgy tűnik, kiment a divatból a siránkozás, amit pedig a talkshow-k kötelező elemének tartottak eddig. A most induló tévés "lelkisegély-szolgálat" mindenkinek megmondja a magáét.
Vágólapra másolva!

A műsornak már csak a címe is magáért beszél: a készítők az I Pity The Fool címet adták neki, ami magyarul körülbelül annyit tesz, hogy Lesajnálom a hülyéket. A tervek szerint nem stúdióműsorról lenne szó, a műsorvezető körbeutazná az Egyesült Államokat, és mindenkinek a saját otthonában mondaná meg véleményét.

Az alapkoncepció szerint azokra, akik a tévében akarják kibeszélni problémáikat, már nem elég pusztán azzal hatni, hogy megértően végighallgatjuk őket, és adunk egy-két csendes tanácsot -, mint ahogy azt Dr. Phil vagy akár a mi Mónikánk tette eddig. Az új műsor a csernusos vonalat folytatva, erősebb (és szerintük hatékonyabb) vélemények megformázásával segítené a bajba jutottakat.

Már meg is találták a megfelelő embert, aki a tengerentúlon helyettesíteni tudná Csernust. A műsorvezető nem más, mint a nálunk Szupercsapat címen bemutatott sorozat rosszfiúja, az Amerikában Mr. T.-ként ismert hústorony.

Talán emlékeznek még a nézők, a sorozatban ő volt a mindig kantáros nadrágban járó fekete férfi, aki az inkák egész aranykészletét a nyakában hordta. Akkor is megismerhettük "finom" modorát, aminek köszönhetően most lelki tanácsokat osztogathat.