Iskolai valóságshow, tetovált rockerekkel

Vágólapra másolva!
A valóságshow-láz továbbra is tombol az Egyesült Államokban, a műfaj iránt nem lankad az érdeklődés. Manapság már azt is realitynek hívják, ha két kameraman követ egy popzenészt, vagy egy éppen ráérő filmes felveszi, miképp ugrik hollywoodi medencéjébe egy ismert, unatkozó médiaszemélyiség.
Vágólapra másolva!

Tommy Lee is valósághős lesz a közeljövőben, ugyanis szerződést kötött az NBC-vel, hogy a csatorna szakemberei sorozatot forgassanak mindennapi életéről, egyetemi próbálkozásairól - írja a Dotmusic. A Mötley Crüe együttes dobosát kamerák fogják követni mindenhová, az intézmény területén, a tanteremben éppúgy, mint kint az utcán.

Lee korábban már kötött ilyen jellegű szerződést - akkor a VH1 csatornával - 2002-ben, akkor a felvételek egy része adásba került Tommy Lee: a meztelen igazság címmel. Az új szériában a kitetovált, zűrös múltú, már nem éppen tinédzser rockzenész igencsak fiatal, megszeppent lányok közt ücsörög az iskolapadban, tehát elég bizarr jelenetek lesznek a sorozatban. Még nem tudni, mikor kerül adásba - de várhatóan még ősszel levetítik.

Lee ugyanakkor nem elégszik meg a tévé képernyőjével, kiadja önéletrajzát is: a Tommyland című könyv november elején jelenik meg Európában. Ebben arról ír, hogy milyen vad bulikon vettek részt a nyolcvanas években a zenekarral, milyen érzés, ha viszontlátja az ember az interneten mézesheteinek szeretkezős videóit. A börtönt is megjárt muzsikus Pamela Andersont boldogította a híres felvételeken.

Nem csak ő, hanem együttesének énekese is tévés produkcióval próbálkozik. Vince Neil is privát valóságshow-t forgat: az újrakezdést, a feltámadást az MTV adja majd le. A szőke énekes szintén szerepelt már realityben, akkoriban a Surreal Life című műsorban bukkant fel, MC Hammer oldalán.

A Mötley Crüe 1981-ben alakult Los Angelesben és az évtized egyik legzajosabb, legbulizósabb bandája lett: túléltek mindenféle kábítószeres botrányt, összeveszést, számos ütközést a törvénnyel. Közben albumok millióit adták el világszerte, ám a balhés - de sikeres - évek után, 1992-ben Neil lelépett. Őt John Corabi váltotta az énekesi poszton, ám 1997-ben őt kirúgta a zenekar. Eztán visszatért az eredeti énekes, de 1999-ben újabb változás következett be, ekkor Tommy Lee-nek lett elege. Miután kilépett és megalakította saját együttesét, a helyére Ozzy Osbourne volt dobosát, Randy Castillót szerződtette a csapat, ám a zenész három évre rá meghalt rákban. Az elmúlt években többen szólókarrierrel próbálkoztak, Neil több turnén is bizonyított.