Bochkor: tényleg csaó, Darwin

Vágólapra másolva!
A TV2 szombat esti vetélkedőjének új műsorvezetője lesz 2006-tól, ugyanis Bochkor Gábor szilveszterkor elköszön. A show megy tovább, új arccal.
Vágólapra másolva!

A Csaó, Darwin a TV2 szombat esti műsora, amely általában ellentétpárokra épül: játékos keretek közt összecsaptak már apák és fiúk, anyósok és vejeik, dögös csajok és tökös (transzvesztita) csajok, hazai zenész-legendák és mai (mega)sztárok, de küzdöttek már kutyások a macskásokkal, piaci kofák pedig kínai, vietnami eladókkal vetélkedtek.

Szilveszterkor a "régi tévések kontra új tévésztárok" küzdelmét még levezényli Bochkor Gábor, de aztán kiszáll: úgy érzi, hogy túlvállalta magát. Azáltal, hogy ő vezeti a péntekenként adásba kerülő, indulása előtt is nagy publicitást kapott Buzera című műsort is, ugyanakkor néha vendég az Activity-ben és más, TV2-es szórakoztató műsorban, a néző is úgy érezheti, hogy ő a csatorna egyik legfoglalkoztatottabb arca.

"Két adásra emlékszem nagyon szívesen, az egyikben a Fradi szurkolói csaptak össze az Újpest drukkereivel, a másikban gyerekek szerepeltek. Ők hihetetlen kreativitással játszottak, nagyszerűen imitálták a sztárokat" - mondta Bochkor. A TV2 vezetősége tudomásul vette, hogy az eddigi frontember tényleg búcsút int a Csaó, Darwin-nak, a produkció megy tovább, új műsorvezetővel a fedélzeten.

Lóránt Gergely, a csatorna marketing- és PR-vezetője az [origo]-nak elmondta, hogy januárban új részek kerülnek képernyőre, az utód személyére többen is esélyesek, de döntés még nem született.