Botrányok sora a spanyol Big Brotherben

Vágólapra másolva!
Minden kereskedelmi televíziónál a nézettség az úr, így a műsorok szerkesztői mindent elkövetnek, hogy címlapra kerüljön a produkció - ha mással nem megy, akkor zajos botránnyal. Spanyolországban már a sokadik Big Brother fut a Telecinco csatornán, és a szerkesztők válogatott gonoszságokkal bőszítik fel a szereplőket, hátha több konfliktus robban ki.
Vágólapra másolva!

Legutóbb vasárnap hajnalban tört ki nagyobb galiba, mikor egy Inma nevű granadai lány megelégelte, hogy a fiúk a hihetetlen rendetlenség és kosz miatt neki szólnak be, így előbb egyre hangosabban kiabálva osztotta társait, majd hisztériázva lökdösni kezdte őket. "A pasim majd megvár az utcán, és szétveri a képed!" - üvöltötte az egyik megrökönyödött lakótársnak. A Nagy Testvér jelezte, hogy a fizikai agresszió kizárást von maga után, de a tűzrőlpattant menyecske kapott még egy esélyt: mivel az összes társ úgy szavazott, hogy maradjon, legalább a következő kiszavazásig ott lehet a házban.

Múlt szerdán is címlapokat kapott a produkció, mivel egy nappal korábban az egyik szereplő, bizonyos Beatriz úgy döntött, hogy magától elhagyja az objektumot. Ezáltal nemcsak a 300 ezer eurós (75 millió forintos) fődíjról mondott le, hanem egyben vállalta azt is, hogy kifizeti a szerződésben szereplő büntetést is. Elmondása szerint a legtöbb lakótárs utálta őt a házban, ugyanakkor a stáb mindet elkövet, hogy feszültek és idegesek legyenek a szereplők, hiszen naponta csak egy órára van melegvíz (14 ember esetén kiváló konfliktusforrás), a cigarettát elvették tőlük (a spanyolok általában erős dohányosok). A 42 éves, divatszakmából érkezett, elvált nő szerint a társaik gyermetegek voltak, gyűlölték őt, az egyik pedig kétszer is lekurvázta.

A lelépett szőke helyére egy molett fekete kislány érkezett, aki a stáb felmérése szerint egy kifejezetten cserfes, nagydumás, sokat locsogó - így idegesítő - lány, de meglincselni mégsem fogják a társak, hiszen Big Brother utasítása szerint egy hétig nem szólalhat meg.