Vágólapra másolva!
Noha a királyi klub szurkolói bánatosan lógatják orrukat a siralmas eredmények miatt (a Real Madrid elveszette legutóbbi három mérkőzését), a tévéjüknek viszont örülhetnek.
Vágólapra másolva!

A Real Madrid drukkerei érthetően elégedetlenek a csapat teljesítményével, hiszen két bajnoki vereség közt egy nagy zakó a Bajnokok Ligájában: így néz ki a Real keserű szendvicse. Némi öröm a nagy bánatban, hogy a futball klub tévécsatornája viszont jól teljesít, annak ellenére, hogy induláskor sokan kételkedtek abban, hogy profitot termelhet egy ilyen vállalkozás.

A Semana Digital által publikált, a Sofres TNS (ez olyan cég, mint Magyarországon az AGB Nielsen) által mért adatok szerint a Real Madrid TV immár a hatodik legnézettebb tematikus csatorna Spanyolországban. Ez remek teljesítmény, különösen akkor, ha tudjuk, hogy tavasszal még csak a tizedik legnépszerűbb tematikus tévécsatorna volt a bő negyvenmilliós országban.

Akad nézettebb sportcsatorna az országban, hiszen az Eurosport több nézőhöz jut el - a Real Madrid TV viszont a fizetős tévécsatornák közt a második a rangsorban. Vannak olyan területek az országban, ahol a klub csatornájáért külön kell fizetni, de akadnak régiók, ahol a műsor egy nagyobb csomag része. A csatorna szabályos időközönként hírekkel jelentkezik, sok archív anyagot is vetít, de képes beszámolót is ad edzésekről, ificsapatok meccseiről, a népszerű portrék mellett.