Vágólapra másolva!
Július 8-ától egy 142 részes francia sorozat indul - folytatódik - az MTV-n, Kalandos nyár címmel, sok pálmafával, vakítóan hófehér jachttal, könnyes női szempárral, izmos, bátor férfiakkal. Ezzel szinkronban a Magyar Televízió belefog egy hatrészes Delon-sorozatba is.
Vágólapra másolva!

A Kalandos nyár sorozat első 89 része az RTL Klubon volt látható, ezek ismétlése után a Magyar Televízió újabb 53 epizódot mutat be. A vakációzó huszonévesek kalandjait prezentáló, az ismertető szerint izgalmas cselekményszövésű, Karib-szigeteken játszódó történet 50 perces epizódjait hétfőtől péntekig kísérhetik figyelemmel a nézők mindennap 14.50-es kezdettel.

A cselekmény középpontjában egy baráti társaság áll: hála a lottónyereménynek, a fiatalok a Karib-tengernél tölthetik nyaralásukat. Eddig semmi új, ez olyan hétköznapi eset, bárkivel megtörténhet. Az 1996 és 2003 közt forgatott sorozat tehát egy irigylésre méltó életformát mutat be, ahol a nagy kérdés, hogy vitorlázzunk, szörfözzünk vagy csak szimplán heverésszünk a napon. Nyárra persze optimális, üdülőknek kiváló lehet a szieszta helyett.

"A sportkedvelő párok és párkeresők felhőtlen üdülését újabb és újabb kalandok, váratlan bűnügyi események bonyodalmai szövik át, amelyből természetesen nem marad el a romantika és a humor sem. Az izgalmas történetet a szereplők játéka teszi még színesebbé, ami minden bizonnyal kellemes délutáni kikapcsolódást jelent majd a fiatalabb nézőközönség mellett minden korosztály számára" - áll az ismertetőben.

A Delon zsarufilmjeiből című sorozat keretében az MTV hat dózisban adja le a nagy színész rendőrös filmjeit. Július 9-én vetítik az elsőt, majd a többit hetente adagolják. A filmek: A zsaru szava, Egy zsaru bőréért, Ne ébreszd fel az alvó zsarut, Zsarutörténet, Zsaru, Három fölösleges férfi.