Győzikét a TV2 is szereti

Vágólapra másolva!
Bevált a TV2 taktikája, és a Claudia-show első, ismételt adása jó nézettséget hozott a kereskedelmi csatornának. Az archív Gáspár Győző a riválisnál bukkant fel.
Vágólapra másolva!

Hétfő este az Aktív megverte a Rém rendes család ismétlését, majd az RTL Klub visszavette a vezetést, mivel a Barátok közt hozta a szokásos formáját, ám utána TV2-n vetített A csaj nem jár egyedül című film a teljes lakosság körében 1,3 milliós nézőszámával szoros küzdelemben nyerni tudott, hiszen az RTL katasztrófafilmje 1,18 milliós nézőszámmal bírt.

A hétfő este 22.15 órakor műsorra tűzött Claudia-show első ismétlése, Beszólok Győzikének címmel, igen jól teljesített az esti kínálatban. 1,1 millió néző választotta a régi, archív Győzikét, miközben az RTL-t (Madarak 2.) 813 ezren nézték. Gáspár Győző talán a Big Brother első és második része közt megrendezett VIP-verzióban lett országosan ismert, a TV2 képernyőjén: Bochkor Gáborral és Sebeők Jánossal lakott pár napot a bekamerázott házban. Tévés pályafutása soha nem látott magasságba jutott idén tavasszal, a rivális RTL Klubon: a docu soap szinte minden héten hozta a nézettségi lista első helyét, ritkán szorult le a dobogóról.

A Claudia-show ismétlései hétfőnként még háromszor jelentkeznek: Schobert Norbert, Fásy Ádám és Dopeman főszereplésével.