Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió a jövő héttől elindítja gyermek- és ifjúsági sávját - kellemes kikapcsolódást ígérve a vakációzó diákseregnek is.
Vágólapra másolva!

Reggel 9-kor a Bundás és Rozsdás című filmsorozat várja a legifjabbakat, ezt követi a kicsit nagyobbaknak szóló Sandokan rajzfilmsorozat. 10 órakor kezdődik az Egy rendes család című német sorozat (Figyelem, nem Al Bundy!), majd nyarat és romantikát ígér a Szerelmek Saint Tropez-ban című francia filmsorozat 11-12 között, amelynek első epizódjait korábban - ez év májusától mindig ugyanebben a sávban - már sikerrel vetítette az MTV. A tévét néző 18-49 évesek 17 százaléka, amíg a 13-24 évesek 18 százaléka választotta átlagosan ezt a sorozatot akkor.

Kora este az Esti mese után, 18.30-kor indul a világhírű Donna Leon detektívregényei alapján készült Nyomozás Velencében című nyolcrészes német sorozat. Főhőse a legendás Brunetti nyomozó, aki - miként neves elődei, Sherlock Holmes, Maigret, Poirot vagy akár Columbo - inkább merengő, filozofikus alkat, mint divatos, mai akcióhős.

Június 16-án kezdődik a négyrészes, Polip című híres és közkedvelt maffiasorozat újabb négy epizódja. Június 22-étől hétköznap kora este az MTV műsorán ismét a Szívek szállodája (Gilmore Girls) lesz látható.