Bombabiztos Ringet ígér a TV2

Vágólapra másolva!
A Félix-Promotion és a TV2 június 11-én Nyíradonyban rendezi meg a TV2-Ring-et. A gálát megelőzően speciális bombakutatók vizsgálják át a terepet, hogy ne ismétlődjék meg a Paksról adott műsor több, mint egyórás kényszerszünete.
Vágólapra másolva!

Tanulva a paksi gála alaptalan bombariadójából, Rácz Félix, az istálló menedzsere speciális biztonsági vizsgálatot rendelt meg a hajdúhadházi Rendőrkapitányságtól, illetve a rendezvény biztonsági szolgálatát ellátó cégtől.

"Egy órával a rendezvény előtt speciálisan kiképzett bombakutatók vizsgálják át a terepet. Ezek után egy biztonsági cég átveszi a helyszínt és detektoros vizsgálat után engedi csak be a közönséget. Erre azért van szükség, hogy ha valaki ismét bombával fenyegeti a szervezőket vagy a rendőrséget, saját hatáskörben el tudjuk dönteni: megszakítjuk-e a rendezvényt, vagy nyugodt lelkiismerettel folytatjuk. A beléptetésnél a várakozást megpróbáljuk minimálisra csökkenteni, reméljük, megértik a helyszínre érkező nézők, hogy ez a vizsgálat az ő egész estés gondtalan szórakozását is szolgálja" - nyilatkozta Rácz Félix.

Május 7-én, miközben javában zajlott Csábi Bettina és Okszana Vasziljeva mérkőzése, egy ismeretlen telefonáló azzal riogatta a szervezőket, hogy bombát helyezett el az épületben. A csarnokot kiürítették, és csak később folytatódhatott a gála. A TV2 kénytelen volt előbbre hozni Nagy János főmeccsnek tartott mérkőzését, így át kellett szervezni a programot. A bokszoló türelmesen megvárta, míg a tűzszerészek átfésülik a csarnokot, de a váratlan intermezzo nem zavarta meg különösképp, mert simán hozta a mérkőzést.