Aniston és Pitt üzleti viszonyban marad

Vágólapra másolva!
Miután házasságuk válságba került, különköltöztek, de közös vállalkozásukat megtartják. Produkciós cégük több sztárral készül forgatni tavasszal.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston és Brad Pitt nem szakítják meg egymással összes kapcsolatukat. A Jóbarátok című tévésorozat egykori sztárja és színész férje éveleji szakításukat követően üzleti partnerek maradnak, és tovább működtetik közös produkciós cégüket. A korábban hollywoodi álompárnak tartott sztárok képviselői bejelentették, hogy a magánéleti konfliktus ellenére a Plan B Entertainment nevű vállalkozás jövője biztosított.

A vállalkozás több mint egy tucat film szállt be, köztük a Johnny Depp főszereplésével készített Charlie And The Chocolate Factory, valamint a Leonardo DiCaprióval és Matt Damonnal tervezett The Departed című mozikba.

Korábban azt is bejelentette a cég, hogy Aniston és Pitt legalább két alkotásban közösen szerepelnek majd. A házaspár különköltözése után azonban eldőlt, hogy a Time Traveller's Wife címmel tervezett romantikus filmet és a Pakisztánban túszul ejtett, majd meggyilkolt Daniel Pearl újságíróról szóló A Mighty Heart című mozit is kihagyják.

Az Aniston-Pitt páros még január elején közölték hivatalosan, hogy különválnak. Nyilatkozatukban ez áll: "Meg szeretnénk magyarázni azoknak, akik figyelemmel kísérik az ilyesmit, hogy a szakításunk nem a bulvársajtóban találgatott okok miatt következett be. A döntést alaposan megfontoltuk. Gondoskodó és odaadó barátok maradunk, továbbra is szeretjük és csodáljuk egymást. Előre is köszönjük mindenkinek a jóindulatot és figyelmességet az elkövetkező hónapokban."

A bejelentést hónapokig tartó találgatások előzték az Atlanti-óceán mindkét partján. A pletykalapokban többek között az is felmerült lehetséges okként, hogy Pitt apa szeretett volna lenni, Aniston pedig egyelőre vonakodott a gyermekvállalástól. Azt is rebesgették, hogy Pitt túlságosan közel került Angelina Jolie-hoz közös filmjük, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, ahol házaspárt játszottak. Egyesek tudni vélik, hogy Aniston véletlenül kihallgatta intim, szerelmes telefonbeszélgetésüket, és emiatt telt be a pohár.