Nagy változások előtt a Barátok közt

Vágólapra másolva!
Kalamár Tamás a sorozat producere újabb szereplési lehetőséget kínált a történetben Kertész Mónikát alakító színésznőnek, és további változtatásokat is tervez.
Vágólapra másolva!

Visszatér a Barátok közt-be Farkasházi Réka, aki 2003 őszén, kisfia születése előtt néhány hónappal távozott a produkciótól. A széria Kertész Mónikáját játszó színésznőn kívül - aki várhatóan decemberben kerül ismét képernyőre - hamarosan Kőváry Tamás is újra látható a sorozatban. A Novák Csaba nevű karaktert alakító szereplő közelmúltban történt motorbalesete miatt kórházban volt, így csak teljes felépülése után kezdhet el a forgatásokat.

Távozik viszont a sorozat Szilágyi Andreája, azaz Deutsch Anita, aki gyermeket vár, és ugyancsak eltűnik a képernyőről Kántor Zsuzsa (Varga Brigitta), Gyetván Csaba (Szenmihályi György) valamint Németh Franciska (Varga Petra), mert lejárt a szerződésük és más tervei vannak - mondták el az [origo]-nak a Barátok közt stábjánál.

A hat éve futó Barátok közt-ben rendszeresek a változtatások, új karaktereket írtak a történetbe, régiek elmentek, majd visszatértek, az első időszaktól eltekintve azonban állandó a műsor népszerűsége. A 2004-es nyári szünet után újraindult széria azonnal a legkedveltebb műsorok közé került, legutóbbi héten pedig megnyerte a nézettségi versenyt. A jól indult őszi szezon végén további sikereket hozhat az RTL Klubnak, hogy a tervek szerint a Barátok közt idén első alkalommal karácsonyi különkiadással jelentkezik.