Deutsch Anitával és Gesztivel is játszik Vágó

Vágólapra másolva!
A Barátok közt szereplője mellett több más híresség, köztük Kern András, és Geszti Péter is részt vesz az RTL Klub következő tesztműsorában, a Nagy Évismétlésben. Arra csak halvány remény van, hogy Zalatnay Sarolta szintén bekapcsolódik a műsorba.
Vágólapra másolva!

Újabb országteszt műsort sugároz az RTL Klub, amelyben a 2004-es év legérdekesebb eseményeit veszik számba a versenyzők. A Nagy Évismétlés című egész estés show műsorvezetői, Marsi Anikó és Vágó István hat hírességgel valamint civilekkel játszik.

A december 11-i műsor sztárvendégei Szellő István, Falusi Mariann, Geszti Péter, Kern András, Zséda és Deutsch Anita. A közismert szereplőkön kívül a stúdióban most is öt csapat, ezúttal a tűzoltók, a kismamák, az olimpikonok, a fodrászok és a kocsmárosok versengenek egymással az idei év eseményeinek felelevenítésében. A 60 kérdéses tesztben a politikai és közéleti témák mellett lesznek kultúrával, sporttal kapcsolatosak is. A Nagy Évismétlés feladványait az a Kerényi Péter válogatta össze, aki a Legyen Ön is milliómos kérdéseit készíti hosszabb ideje.

Az RTL Klub a tavalyi év elején indította el esemény televíziós sorozatát, amely először IQ-, majd KRESZ-teszt-tel, az idén pedig az általános műveltség felmérésére alkalmat adó műsorral jelentkezett már.

Az [origo] információi szerint az RTL Klub a börtönbüntetését töltő Zalatnay Saroltát is bekapcsolná a Nagy Évismétlés-be, de az eddigi tapasztalatok alapján erre alig látnak esélyt, miután a kereskedelmi csatorna stábja még egyszer sem tudott bejutni az énekesnőhöz.