Dr. Csernus helyett Xantus Barbaráék

Vágólapra másolva!
A rendszerváltozás utáni évek nagy sikerű szappanoperája, a Família Kft. régi részeivel töltik ki a VIASAT3-on megszűnő pszichiáter-show műsoridejét.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Jelenet a Família Kft-ből

A többek között Esztergályos Cecília, Xantus Barbara és Csonka András főszereplésével készült Família Kft. kerül október elejétől a Dr. Csernus helyére a VIASAT3 tervei szerint. "Tárgyalások folynak a sorozat műsorra tűzéséről, de biztosat csak ezek lezárulta után lehet mondani" - nyilatkozta Rényi Ádám, a VIASAT3 pr-vezetője.

Gát György, a sorozat producere az [origo]-nak elmondta, jól állnak a tárgyalások, és idén mindenképpen, de remélhetőleg már októbertől újra láthatják a nézők az 1991-ben kezdődött sorozatot, amely több mint 350 rész után 1998-ban ért véget. "Sokszor, sok helyen szóba jött már, hogy ismét vetíteni kellene a szériát, amely az első heti szitkom volt Magyarországon, és a mostani ismétlés után az is előfordulhat, hogy új részeket forgatunk belőle, ami szintén régi terv" - nyilatkozta Gát, aki szerint azonban azt még nem lehet megmondani, erre mikor kerülhet sor.

A Dr. Csernus című pszichiáter-show-t 2004 januárjában indította el a kereskedelmi tévé, de szeptember elején az adó felmondott a produkciónak, és azt ajánlotta, hogy alakítsák át heti műsorrá a sorozatot, mert az nem hozta a várt nézettséget. Az újabb feltételeket azonban a készítők nem fogadták el, a szakítás után pedig Csernus Imre azt nyilatkozta, nem akar mindenáron a médiában dolgozni. "Jól érzem magam a tévében, és úgy érzem, fontos dolgokat adhatok át a képernyőn keresztül, de nem kívánok megalkudni és önmagamat szembeköpni. Bízom abban, létezik Magyarországon olyan televízió, ahol emelt fővel végezhetem a munkámat" - mondta a pszichiáter.