Szabadon válogathat a munkákból Schwarzenegger felesége

Vágólapra másolva!
Vissza akar térni a tévés újságíráshoz Maria Shriver, az október 7-én Kalifornia kormányzójává választott Arnold Schwarzenegger felesége. Az NBC tart karokkal várja egyre leghíresebb munkatársát, aki szabadon válogathat a feladatok között.
Vágólapra másolva!

Maria Shriver a kaliforniai kormányzóválasztás előtt egy nappal azt nyilatkozta, a voksolás eredményétől függetlenül újra munkába áll az NBC-nél, amit a televíziós társaság örömmel fogadna. Az Amerika legnagyobb tévés hálózatai közé tartozó cég bejelentette, visszavárják kollégájukat, akivel egyeztetni fognak, mi legyen az új beosztása.

A kampány alatt Shriver fizetés nélküli szabadságot vett ki az NBC-től, ahol a Dateline című hírprogramban dolgozott tudósítóként és tartalék műsorvezetőként.

"Ha szükséges, a választások után közösen egyeztetünk, hogy eldöntsük, milyen típusú történetek lennének megfelelőek számára" - nyilatkozta az NBC News szóvivője, Allison Gollust a kormányzóválasztás előtti napon. Schwarzenegger kampánystábjának szóvivője egyelőre nem reagált az új kormányzó feleségének szóló ajánlatra, és Shriver sem erősítette meg korábbi nyilatkozatát, amelyben elkötelezte magát az NBC mellett.

"Azt hiszem, találunk olyan megoldást, amely mindannyiunknak megfelel. Ha az NBC akar engem, remélem, a kampány végén visszatérhetek" - mondta korábban Shriver, aki szabadon válogathat a feladatok közül.

Az NBC szóvivője azonban egy megkötést tett, Allison Gollust elmondta, tisztában vannak vele, hogy Arnold Schwarzenegger felesége, aki a néhai John F. Kennedy elnök unokahúga, összeférhetetlenség miatt nem tudósíthat a kaliforniai politikai eseményekről, illetve a férje döntését igénylő ügyekről.