Will Smith felesége filmet készít közös életükről

Vágólapra másolva!
Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith egy, a saját házasságukról szóló tévésorozatot írtak. A komédia - amelyben Jada is felbukkan néha - egy elvált, majd újranősült férfiról, második feleségéről, exnejéről és közös gyermekükről szól.   
Vágólapra másolva!

Will Smith és második felesége, Jada Pinkett Smith tévésorozatot készítettek közös életükről. A Sötét zsaruk című filmmel egyre ismertebbé vált filmsztár 1997-ben vette feleségül a szintén színész Jada Pinker Smitht, miután felbontotta előző házasságát, amelyből egy kisfia is született.

A tévékomédia ebből az alaphelyzetből indul ki - egy elvált, majd újranősült férfi, második felesége, exneje és közös gyermekük áll a történet középpontjában.

Jada reményei szerint a sorozat - könnyed hangvétele ellenére - fogodzóul szolgálhat a hasonló helyzetben lévő házaspároknak abban, hogy képesek legyenek úrrá lenni a kényes helyzetből adódó konfliktusokon.

"Ez a műsor egy kusza családról szól. A férjem exfelesége, Sheree és én nagyon jól közelítettük meg a problémát, képesek voltunk arra, hogy felnőtt emberek módjára viselkedjünk. Azt gondolom, ez nagyon fontos. A mi esetünk talán példaértékű lehet, és segíthet a házastartásaknak és gyermekeiknek megérteni a helyzetet" - fejtette ki Jada.

A sorozat, amelyben Jada személyesen is felbukkan néha, ősztől látható az amerikai UPN műsorán.