Dokumentum feldolgozás nagy példányszámban határidőre

Vágólapra másolva!
Nagy mennyiségű dokumentumok digitális megőrzése és feldolgozása pontosan és hatékonyan - a Canon újgenerációs imageFORMULA DR-G2 lapolvasói megbízható segítőtársak ebben.
Vágólapra másolva!

Forrás: Canon

Az imageFORMULA DR-G2110 és G2140 modellek az első olyan termelésre szánt lapolvasók, amelyek a beágyazott USB 3.1 interfész mellett LAN csatlakoztatást is lehetővé tesznek, így csökkentve mind a költségeket, mind a helyigényt. A sorozathoz adott szoftverfejlesztő készlet tartalmazza azokat az eszközöket, erőforrásokat és kódokat, amelyekre a fejlesztőknek szükségük lehet új alkalmazások és innovatív képalkotási megoldások kialakításához. A nyitott alkalmazásprogramozási felület és a Canon platform egyedi tapasztalatokkal való kiegészítésének lehetősége garantálja, hogy az új eszközök tökéletesen illeszkedjenek bármilyen meglévő munkakörnyezethez és munkafolyamathoz. A lapolvasók ISIS/TWAIN/WIA és Kofax VRS illesztőprogramokat is magukban foglalnak, amelyek támogatják a különböző szkennelési alkalmazásokba való integrációt.

Az új „Active Thresholding” képfeldolgozási funkcióval automatikus a gyengébb nyomatrészek detektálása és intelligens feljavítása, így egyszerre lehet különböző szövegtípusú, színű, hátterű dokumentumokat beolvasni. Ezáltal egy félig elhalványult aláírás, nyomtatott rész vagy bélyegző is jól látható lesz a képfájlban. Az oldalakat megbízhatóan adagolja és elkülöníti, a névjegykártyától az A1-es méretű dokumentumig. A Canon legmodernebb CIS-érzékelő technológiája és az újonnan kifejlesztett DR processzor 300 dpi felbontás mellett 280 színes kép/perc valós idejű sebességgel történő beolvasást és képfeldolgozást tesz lehetővé. A termelékenységnövelő funkciók közé tartozik a nagyobb beolvasási tételek megszakítás nélküli kezelésére alkalmas, 500 lapos adagoló és a gyorsindítás.

A határidők betartása kritikus fontosságú a kormányzati, pénzügyi, egészségügyi vagy oktatási intézményekben, ahol mindennapos feladat a dokumentumok nagy mennyiségben végzett feldolgozása. A gyors, akár napi 70 000 lap feldolgozására képes lapolvasók megbízható segítőtársak ebben. A Canon piacvezető pozícióját számos referencia támasztja alá, melyek közül említést érdemel a legutóbbi népszámlálás. Ennek alkalmával 14 millió beolvasást kellett végrehajtani. A digitalizált 50 millió A4-es képről zajlott az OCR és ICR technológiákkal támogatott adatkinyerés. A jól felépített munkafolyamatnak köszönhetően 50%-os költségmegtakarítás volt elérhető a teljesen manuális adatfeldolgozáshoz képest.

A vonalkódokat és QR kódokat felismerő funkció használatával a tételek automatikusan elkülöníthetők és külön fájlokba rendezhetők valós időben a vonalkódon lévő adatok alapján adott fájlnevekkel vagy jelölésekkel. Az alkalmazottaknak nem kell többet időigényes kézi beolvasással bajlódniuk, így sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé válik a nagy mennyiségű információ feldolgozása.

A lapolvasókhoz járó CaptureOnTouch Pro szoftver jól kiegészíti a minőségi optikai karakterfelismerő eszközök használatát. Az „easy job” gombbal kevesebb idő szükséges a beállítások elvégzéséhez, a feladatkezelés egyszerűbbé válik.

A Canon szezonális pénzvisszatérítési akciója több professzionális dokumentumszkennerre is kiterjed, modelltől függően akár 23.500 forintot takarítható meg. Érdemes böngészni a részletekért: https://www.canon.hu/cashback/scanner-cashback/