Vágólapra másolva!
Megjelenési dátumot kapott a kiegészítő méretű Fallout: London rajongói mod.
Vágólapra másolva!

Nem szenvednek hiányt a legkülönfélébb rajongói modokból a Bethesda klasszikus játékai, azonban így is szenzációt keltett, hogy a Team Folon nevű csapat bejelentette az évek óta készülőfélben lévő Fallout: London várható megjelenési idejét, a tervek szerint az 2024. április 23-án válik letölthetővé.

A Fallout 4-hez készült Fallout: London a címéből sejthetően az Egyesült Királyság fővárosába kalauzolja a gamereket, az alapjáték eseményei után játszódik. A hivatalos DLC-khez fogható méretű kiegészítőben olyan nevezetességek is helyet kaptak, mint a Big Ben, a Shakespeare's Globe színház, vagy éppen a Trafalgar tér.

A fejlesztők szerint az eddig csak a poszt-apokaliptikus Egyesült Államokban játszódott Fallout-széria európai helyszínre költöztetésre nem csak vizuális kérdés, a játékosok felfedezhetnek maguknak némi háború előtti európai történelmet is, továbbá hogy miként hatottak a sorozat erőforrásháborúi a régió társadalmára.

A Fallout: London csak az alapjáték számítógépes verziójához lesz letölthető, a konzolos verziókkal sajnos nem kompatibilis. A fejlesztők szerint gyakorlatilag elkészült a kiegészítő, a következő hónapokat teszteléssel és hibajavításokkal kívánják tölteni, hogy a nagyközönségre való ráeresztése előtt kellő minőségűre csiszolják a munkájuk gyümölcsét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!