Jönnek a YouTube azonnal elindítható játékai

Side,View,Of,Male,Blogger,Browsing,Profile,In,Networks,On 4g internet,smartphone,one person,feedback,notification,copy spa Side view of male blogger browsing profile in networks on smartphone via 4G internet connection resting in stylish coffee shop with
Side view of male blogger browsing profile in networks on smartphone via 4G internet connection resting in stylish coffee shop with modern laptop computer.Young man chatting online on mobile phone
Vágólapra másolva!
Felhasználók szűk köre már tesztelheti a Playables funkciót.
Vágólapra másolva!

Pár héttel a kiszivárgását követően a YouTube csendben bejelentette a Playables szűk körű, azonban már nyilvános tesztelésének elindulását. A számítógépes böngészőkben és mobilappokban is elérhető fejlesztés egyszerű játékokat hoz a videómegosztóra, amelyek egyetlen koppintással vagy kattintással letöltés nélkül elindíthatóak, a futtatásuk a helyi eszköz helyett a felhőben történik.

I'm not the only one seeing this shit, right?
by u/HoChiMints in youtube

Akit véletlenszerűen beválaszt a YouTube rendszere a tesztelők közé, az a szolgáltatás kezdőlapján megjelenő új szekciót megnyitva tudja megtekinteni az elérhető játékokat. A játékbeli haladást elmenti a YouTube, így nem kell minden újbóli elindításkor nulláról újrakezdeni azokat.

A Playables eléréséhez nem kell YouTube Premium-előfizetésssel rendelkezni, a játékok pedig a casual kategóriába tartoznak, azaz kártyajátékokhoz, kirakósokhoz, mahjonghoz, végtelen futós címekhez hasonló termékek találhatóak a kínálatában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!