Hiperprémium kávéfőzőt készített az LG

lg duobo kávéfőző
Holdkomp ihlette az LG DUOBO kávéfőző megjelenését
Vágólapra másolva!
Holdkompnak tűnik, javarészt díszből még 10 hüvelykes érintőkijelzőt is kapott.
Vágólapra másolva!

Tovább üti a vasat a méregdrága életstílus termékek piacán az LG, állítása szerint a DUOBO kávéfőző az első olyan termék a piacon, amely képes két eltérő kávékapszula tartalmának összemixeléséből egyedi ízű italokat összeállítani. A géphez nem kell specifikus gyártótól venni a kapszulát, eredeti Nespresso stílusúakat fogad.

A termék kinézetét az 1969-es holdra szálláskor használt holdkomp inspirálta, jó eséllyel minden idők egyik leglátványosabb kávéfőzőjéről van szó. Alapvetően mobilappon keresztül kezelhető, bár kezelőgombok is találhatóak rajta, a kávéscsésze alatti részbe pedig 10"-es és Full HD érintőkijelzőt építettek a mérnökök, amelyen animációk láthatóak a főzés ideje alatt.

Feltehetően marketinges okból a DUOBO elsőként a Kickstarteren bukkant fel, a korai vevők forgalmi adót nem tartalmazó 399 dollárért, nettó 136 ezer forintért kaphatják meg a gépet, 2023 decemberi szállítást ígér a gyártó. A kávéfőző teljes ára 799 dollár, olyan 273 ezer forint lesz, továbbra is vám és áfa nélküli összegről beszélünk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!