Segít a „genetikailag megáldatlanokon" a randiguru

stefan pierre tomlin
Stefan-Pierre Tomlinnak nem jelent gondot a randik összehozása, de sok férfitársa nem ilyen szerencsés, rajtuk segítene gépi módon és jelképesnek nem titulálható összegért
Vágólapra másolva!
Gépi módszerrel chatüzeneteket és bemutatkozásokat javasol a drága szolgáltatása.
Vágólapra másolva!

Betört a techiparba a Tinderen minden idők legtöbb jobbra húzását kapott Stefan-Pierre Tomlin fotómodell. A 32 éves fiatalember Celebrity Love Coach internetes szolgáltatása havi 19-50 ezer forintnak megfelelő fontért cserébe nem csak a képeik retusálásával tupírozza fel a férfiak társkeresős profiljait, de ChatGPT chatbottal segít nekik jobb bemutatkozásokat és chatüzeneteket írni.

Stefan-Pierre Tomlinnak nem jelent gondot a randik összehozása, de sok férfitársa nem ilyen szerencsés, rajtuk segítene gépi módon és jelképesnek nem titulálható összegért Forrás: Stefan-Pierre Tomlin / Instagram

A sármőr szerint a retusálásos és chatbottal csevegős szolgáltatása nagy segítséget nyújthat a „genetikailag megáldatlan" férfitársain. „Minden férfi megérdemel egy jobb kockadobást – ez nem csalás, csak a lejtős játéktér vízszintezése" - állítja.

A gépi segítsége szerinte olyan, mint amikor a nők filtereket használnak az Instagramon vagy botoxoltatnak, egyáltalán nem arról van szó, hogy kamuvá válna miatta az ügyfelek profilja és chatelése. Egyesek mosogatógépet használnak az életük megkönnyítésére, az előfizetői pedig a szolgáltatását, ennyi az egész, magyarázta az Independentnek.

A nők által is használható, de férfiak számára reklámozott szolgáltatás a személyes találkozókkor persze nem fogja kihúzni a csávából a felhasználókat, csupán segít azok tető alá hozásában, az ügyfelek magukra maradnak a sikerek elérésében.

Tomlin javasolja a személyes találkozók előtt a videócsevegést, hogy nyilvánvaló esetekben ne pazarolják az idejüket a randizók.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!