Az AsRock is belép a gamer monitorok piacára

gamer pc gaming videójáték
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Kiszivárgott az első két modellje, nem foghat túl vastagon a ceruzája.
Vágólapra másolva!

Megbízható forrásokból származó információk alapján nagyon hamarosan újabb szereplő jelenik meg a gamereknek szánt monitorok piacán, a Radeon videókártyák forgalmazásának 2018-as megkezdését követően ebben a szegmensben is szerencsét kíván próbálni az AsRock.

Már most is nagy rivalizálás van a gamer monitorok piacán, nem lesz könnyű dolga az AsRocknak Forrás: RODNAE Productions / Pexels

Első körben két modellel jelentkezhet a vállalat, jó eséllyel mindkettőt a Phantom Gaming termékcsaládjába sorolták be a marketingesek. Az olcsóbbik modell 27 hüvelykes és 1920×1080 pixeles IPS kijelzőt kaphatott, 165 Hz képfrissítési sebességgel és HDR-támogatással, míg a drágábbik társa 34 hüvelykes és 3440×1440 pixels VA panellel büszkélkedhet, szintén 165 Hz frissítési tempóval és HDR-rel. Mindkettő támogatja az AMD FreeSync Premium adaptív képfrissítési technológiát.

Az AsRock piacra való belépése nem meglepetés, miután a nagy rivális Asus – Gigabyte – MSI trió már régóta kínálnak gamer monitorokat. További vonzata a helyzetnek, hogy a bejáratott márkák jelenléte miatt nem foghat vastagon az AsRock ceruzája, muszáj lesz rendkívül versenyképes áron adni a termékeit, így a fogyasztók rosszul feltehetően nem járnak az újabb gyártó színre lépésével.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!