Vészhelyzeti mobilnetet kínál otthonra a Vodafone

home office
Ezekre figyeljetek az egészségetek érdekében!
Vágólapra másolva!
A vezetékes internet kiesésének esetére találta ki az Internet Pro csomagot.
Vágólapra másolva!

Új extrát tett elérhetővé a vezetékes internetéhez a Vodafone, az Internet Pro csomagjára előfizetők váratlan szolgáltatáskiesés esetén mobilneten folytathatják a böngészést, az ajánlat elsősorban az otthonról dolgozók számára lehet érdekes. A mobilnet elérése dedikált SIM-kártyával történik, megfelelő laptop vagy modem hiányában az igénybe vételéhez szükséges eszköz is vásárolható a vállalattól.

Mobilnetet kínál a vezetékes internet kiesésének esetére a Vodafone, bár nem ingyen Fotó / Shutterstock

A korlátlan vezetékes internet mellett az Internet Pro csomagra előfizető ügyfelek havonta megújuló 5GB belföldi mobiladattal, illetve havonta egyszer 72 órára aktiválható korlátlan adathozzáféréssel tudják biztosítani az internetezést az előre nem látott okokból történő szolgáltatáskiesések esetén.

Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy több alkalommal is szükség lehet a vezetékes net kiváltására, ebben az esetben az ügyfélszolgálaton keresztül az előfizetők újból aktiválhatják a 72 órás korlátlanság opciót, ami nem jár extra költséggel.

A havi 5080 forinttól elérhető Internet Pro a monori körzet ADSL hálózattal lefedett területein kívül új és meglévő Internet M/L/XL csomaggal rendelkező előfizető részére érhető el. A SIM-kártya mellé az Internet Pro előfizetők opcionálisan egy összegben 10 800 forintért, vagy 12 havi kamatmentes részletre havi 900 forintért vásárolhatnak Wi-Fi hotspot eszközt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!