Megugrandó léc lehet a The Last of Us tévésorozat

the last of us hbo naughty dog
Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) a The Last of Us tévésorozatban
Vágólapra másolva!
Nagyon bíznak az alkotók a januárban debütáló első évad minőségében.
Vágólapra másolva!

Nem kell már sokat várniuk a The Last of Us rajongóinak a tévésorozatos adaptáció elérhetővé válására, az első évad 2023. január 16-tól lesz megtekinthető az HBO Maxon, Pedro Pascallal (Joel) Bella Ramsey-vel (Ellie) a főszerepekben. A gyorsan közelgő debütálás alkalmából természetesen túráznak a médiában az alkotók, hogy további felhajtást generáljanak a nagy vonalakban az első játékot feldolgozó első évadnak.

Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) a The Last of Us tévésorozatban Forrás: Naughty Dog / Twitter

Ennek keretében a New Yorker interjújában a játékszéria kreatív igazgatója és írója, továbbá a tévéadaptáción íróként és producerként dolgozó Neil Druckmann elmondta, hogy minden idők leghűbb és legjobb videójáték-feldolgozása lesz a show. A Csernobil tévésorozatról híressé vált Craig Mazin egyetértett vele, bár az adaptáción szintén íróként és producerként dolgozó szakember hozzátette, hogy ebben a műfajban arany sztenderdnek nevezhető alkotást még senki sem tett le az asztalra.

Az alkotók elárulták, hogy a The Last of Us tévéadaptációja az elvártnak megfelelően erősen a történetre és a karakterekre fókuszál, akcióból és fröcsögő vérből csak a feltétlenül szükséges mennyiség lesz benne, ami hatásosabbá fogja tenni az érintett jeleneteket.

– magyarázta Mazin.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!