5 megfizethető karácsonyi ajándék tipp hölgyeknek

Nem tudod, mit ajándékozz a leggyakorlatiasabb csillagjegynek, a Baknak? Segítek! karácsony ajándék
Vágólapra másolva!
Ma már rengeteg olyan elektronikai eszköz akad, amelyet kifejezetten hölgyeknek szántak, amit az ő igényeik figyelembe vételével fejlesztették ki. Ezek közül választottunk ki néhány vonzó terméket, amelyek akár ajándékként is kiválóan beválhatnak a karácsonyfa alatt.
Vágólapra másolva!

Törekedtünk természetesen a sokoldalúságra, illetve hogy egyaránt bemutassunk szuperinnovatív és kevésbé nagy tudású, ám lényegesen megfizethetőbb kategóriába tartozó termékeket egyaránt.

Okos óra - Armodd Squarz 9 Pro

A nőknek szánt okos órák tengeréből egy olyan terméket választottunk ki, amely az olcsóbb darabok közé tartozik. Az Armodd Squarz 9 Pro ugyanis már akár 22 000 forintért beszerezhető, és ennél vannak akár ötször-hatszor drágább intelligens kronométerek is a piacon.

Armodd Squarz 9 Pro, egy igazán dizájnos okos óra. Forrás: Origo

Többféle verzióban elérhető, és mi a rózsa-arany változatot választottuk, mert szerintünk ez passzol a leginkább a hölgyekhez. Természetesen Android és iOS alapú telefonokkal is együtt tud működni, és 1,86 inches, látványos, keret nélküli kijelzőt kapott, amelyen szinte ragyognak a színek. Több, mint 500 számlap közül választhat a felhasználó, szóval a megjelenést mindenki a saját ízléséhez szabhatja. Magától értetődően érzékelői révén képes a különféle fiziológiai adatok, illetve a megtett távolság és a sebesség mérésére, valamint a különféle sport módok sem hiányoznak belőle.

Hajformázó - Remington AS7051

A Remington AS7051 tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnek bíbelődni a hajukkal, és elfordul, hogy egyik napról a másikra másik fajta frizurát szeretnének varázsolni maguknak. A Volume & Curl fantázianevű eszköz ugyanis egy komplett, több kiegészítőt tartalmazó szett, aminek lelke egy meleg levegős hajformázó, amire egyszerűen feltehetőek a különféle extra perifériák.

Remington AS7051, hajformázó hölgyeknek. Forrás: Origo

Segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozhatóak loknik, hullámok csigák, és természetesen a borzas haj kiegyenesítésére, kifésülésére is alkalmas. 1000 wattos motort kapott, ami kellő teljesítményt biztosít. Emellett figyeltek a biztonságra is, hiszen arra is ügyeltek, hogy még véletlenül se égesse meg a hajszálakat. A termékhez jár egy hőálló táska is, amelynek köszönhetően kényelmesen hordozható és tárolható. A legjobb az egészben, hogy ez a valóban sokoldalú és felhasználóbarát ketyere egyáltalán nem kerül sokba, ugyanis már 14 000 forintért hazavihető.

Fülbe való - Samsung Galaxy Buds 2

Hiába igen népszerűek manapság a valódi vezeték nélküli fülhallgatók, számos cég van, amely csak unisex vagy kifejezetten férfias dizájnnal bíró termékeket gyárt. Szerencsére akadnak kivételek, és közéjük tartozik a Samsung is, valószínűleg nem véletlen, hogy a dél-koreai cég az iparág legerősebb versenyzői közé tartozik.

Samsung Galaxy Buds2 Forrás: Samsung

Erre tökéletes bizonyíték a Samsung Galaxy Buds 2 nevű modell levendulaszínű változata, amely egy kifejezett nőies darab. Mindössze 5 grammot nyom, és természetesen az audio anyagok Bluetooth kapcsolaton keresztül juttathatóak el rá. A tapasztalataink szerint a hangminőség terén kiemelkedő, még a mélyeket is gazdagon adja vissza. Az aktív zajszűrés technológia hatékonyan segít kizárni a külvilágot, és a mikrofonok is hibátlanul működnek, így a "vonal" túlsó végén is tökéletesen hallják a felhasználót. Nem csak jól néz ki, de e kezelésére sem lehet panasz, hiszen a cég által fejlesztett alkalmazás nagyon jól működik. Az ilyen típusú termékeknél kulcsfontosságú az energiaellátás, és e modell e téren is megfelelően teljesít. A töltés egy diszkrét, zárható bölcsőben történik, ami egyszerűen zsebre is vágható akár, az üzemidő pedig elérheti a 7 órát is akár, ami remek eredménynek számít. Az ára pedig egyáltalán nem vészes, hiszen 33 000 forintért vásárolható meg.

Robotgép - Klarstein Bella Pico 2G

Természetesen rengetegen szeretnek étterembe járni, és az ételrendelés is igen népszerű, de ettől függetlenül még mindig tömegek szeretnek otthon sütni-főzni. Nekik lehet tökéletes ajándék egy szuper robotgép, és ajánlatunkba egy olyan berendezés került be, amelyet a dizájn alapján láthatóan első sorban a hölgyeknek szántak.

Klarstein Bella Pico 2G. Forrás: Origo

Ez a Klarstein Bella Pico 2G, amely barackszínű, szép készülékházával lóg ki a tömegből. A megjelenése kifejezetten ízléses, esztétikus. A kedvező árú, 28 000 forintot kóstáló berendezés erős, 1300 wattos motorral rendelkezik, 5 literes rozsdamentes keverőtáljában pedig akár 2 kilogrammnyi tészta is elkészíthető. A saját fejlesztésű, úgynevezett bolygókeverő rendszer segítségével meg tud felelni a modern keverőművészet valamennyi kihívásának, legalábbis a cégtől kapott információk értelmében. A dobozában megtalálható a habverő, keverő habverő mellett egy dagasztóhorog is, ennek köszönhetően pedig sokféle tészta elkészítésére alkalmas.

Laptop táska - Asus EOS 2

A laptopok hazánkban is iszonyatosan népszerűek, és sok hölgy is használ ilyen masinákat a munkára, tanulásra vagy szórakozásra. De nem mindegy, hogy miben is hordják ezeket a masinákat, és erre tökéletes megoldás lehet egy jó kis laptoptáska. Ajándékként is tökéletesen beválhat egy ilyen termék, mi pedig most egy kifejezetten ízléses, visszafogott darabot ajánlunk olvasóink figyelmébe.

Ízléses, letisztult, és sok minden belefér. Forrás: Origo

Ez az Asus EOS 2, amely természetesen nem csak a tajvani cég termékeihez használható. A modellbe akár egy nagyobb, 15,6 inches képátlóval bíró készülék is kényelmesen bepakolható. A modell vízálló poliészterből készült, tehát képes megóvni a belepakolt hordozható számítógépet, és nem is drága, hiszen durván 10 000 forintért megvásárolható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!