Éjjellátó kamerával jön a középkategóriás mobil

doogee S96 gt éjjellátó
Meglepően stílusos a DooGee S96 GT arany kiadása
Vágólapra másolva!
Olyan 15 méter távolságig készíthetőek fotók a különleges szenzorával.
Vágólapra másolva!

Frissítette a két évvel ezelőtt bemutatott S96 Pro okostelefonját a DooGee, ez a rendkívül szokatlan éjjellátó hátlapi kamerájával érdemelt ki annak idején szélesebb figyelmet. Az elmúlt években a gyártók nagyon sokféle típusú kamerát ráaggattak a készülékeikre, azonban az éjjellátó szenzor továbbra is ritkaság, jórészt mivel csak természetjáróknak és bizonyos munkákat végzőknek jöhet jól.

Limitált az éjjellátó kamera hatótávolsága Forrás: DooGee

A Doogee S96 GT csak kisebb ráncfelvarrás az elődjéhez képest, a MediaTek Helio G95 rendszerlapkára való átállás miatt javult az általános sebessége, a memóriája maradt 8 GB, azonban 128 GB mellett már 256 GB háttértárral is elérhető. A legfeljebb 15 méter távolságba ellátó éjszakai kamera mellett 48 MP-es fő kamerát, 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerát, továbbá 2 MP-es távolságérzékelőt kapott, az előlapi kameráját pedig 16 MP-esről 32 megapixelesre cserélték a mérnökök.

Az okostelefon megőrizte a strapamobil jellegét is, meglehetősen ellenálló a beázással és fizikai behatásokkal szemben, konkrétan IP68 és MIL-STD-810G minősítésekkel reklámozza a kínai gyártó. A kijelzőjéhez nem nyúltak hozzá, maradt 6,22 hüvelykes és 1520×720 pixeles a panel, viszont a 6320 mAh-es akkunak jó hasznát veheti a közönsége.

Meglepően stílusos a DooGee S96 GT arany kiadása Forrás: DooGee

Az Android 12-vel előtelepítve érkező készülék kezdőára 250 dollár, olyan nettó 107 ezer forint, bár a korai vásárlók 50 dollárral olcsóbban is hozzájuthatnak az AliExpress piactéren.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!