Brutális vádakkal állt elő a világhírű erotikus modell

amouranth kaitlyn siragusa
A megszokottól drámaian eltérő adást láthattak vasárnap Amouranth nézői
Vágólapra másolva!
Kíméletlenül futtathatja a férje, eddig a házasságát is titkolnia kellett az utasítására.
Vágólapra másolva!

Óriási botrányt robbantott ki a leginkább softcore erotikus modellnek titulálható Kaitlyn Siragusa, avagy közismertebb nevén Amouranth. A felfújható medencében való pancsolást élő követítéses szenzációvá tett nő a vasárnap reggeli twitches közvetítésében megdöbbentő állításokkal állt elő, szerinte testileg, lelkileg, és anyagilag is a végletekig kihasználják.

A megszokottól drámaian eltérő adást láthattak vasárnap Amouranth nézői Forrás: Amouranth / Twitch

A 28 éves Amouranth erős kezdésként elárulta, hogy már jó ideje házas, ezt a férje utasítására titkolta a rajongói elől, szinglinek kellett mondania magát. Állítása szerint nagyon nincs rendben a házassága, a férje anyagilag kizsákmányolja, érzelmileg zsarolja, pszichológiai nyomás alatt tartja.

Ez az oka annak, hogy naponta akár 12 órán keresztül is közvetít, erre nem lenne hajlandó, azonban a férje rákényszeríti.

A havi szinten újabban 1,7 millió dollárt, olyan 730 millió forintot kereső erotikus modell szerint a házastársa átvette az irányítást a pénzügyei és az internetes fiókjai felett. Emellett megfenyegette, hogy ha megpróbál lépéseket tenni ellene, akkor megöli a kutyáit, majd a nő által megszerzett vagyonból csak 1 millió dollárt hátrahagyva elhagyja őt.

Az állításait Amouranth a férjével való telefonbeszélgetéssel, a pszichológusának véleményével, továbbá üzenetnaplókkal próbálta alátámasztani.

A jelek szerint a férje kíméletlenül futtatja Kaitlynt, az általa megkeresett óriási pénzt próbálja zsebre tenni.

A vasárnapi közvetítés végén egy női hang rákérdezett Amouranthra, hogy beszedte-e a gyógyszereit, majd váratlanul megszakadt a közvetítés. Azóta semmilyen csatornán sem adott magáról hírt a nő.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!