Frissült a Sennheiser népszerű fülhallgatója

sennheiser momentum true wireless 3s
Sennheiser Momentum True Wireless 3s
Vágólapra másolva!
Megújult dizájnt, jobb aktív zajszűrést, továbbá vezeték nélkül tölthető tokot kapott.
Vágólapra másolva!

Tartja magát a két éves termékfrissítési ciklushoz a Sennheiser, bemutatta a hangminősége miatt sokat dicsért Momentum True Wireless teljesen vezeték nélküli fülhallgatójának harmadik generációs változatát. Kinézet tekintetében a közvetlen elődöké helyett a CX-széria formatervét örökölte a termék, a szövettel borított tartótokjában lévő akku vezeték nélkül is tölthetővé vált, a vezetékes töltésre használható USB-C kapu pedig a könnyebb elérés érdekében a tok előlapjára került.

Sennheiser Momentum True Wireless 3s Forrás: Sennheiser

A Sennheiser szerint a hangminőség és az akkus üzemidő tekintetében nem történt változás, az utóbbi alatt egy töltéssel maximum 7 óra zenelejátszásra kell gondolni, míg a tokban lévő akku három teljes feltöltésre elég energia tárolására képes.

Az aktív zajszűrés terén viszont komoly előrelépésnek nevezi a Momentum True Wireless 3s-t, mindkét fülesben három darab mikrofon található, az adaptív működésnek köszönhetően a funkció állítólag különösen jól képes kioltani a környezet zajait.

Sennheiser Momentum True Wireless 3s Forrás: Sennheiser

Az érdeklődők várhatóan május közepétől lesznek képesek megvásárolni a Momentum True Wireless 3s fülest, az elődjéhez hasonlóan olyan bruttó 115 ezer forint környékén lehet majd az ajánlott fogyasztói ára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!