Videón a Mass Effect: Legendary Edition

mass effect legendary edition videojáték
Mass Effect Legendary Edition
Vágólapra másolva!
Főként az első játékban történtek komolyabb változások.
Vágólapra másolva!

Csendben egyre közeledik a felújított Mass Effect trilógia kiadása, a tervek szerint a Legendary Edition 2021. május 14-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, plusz az előrefelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen PlayStation 5 és Xbox Series gépeken is játszható lesz.

Mass Effect Legendary Edition Forrás: BioWare

Az IGN közreműködésével a BioWare most lehetőséget adott a játékok régi és felújított változatainak összehasonlítására egy videón, plusz kiadta angol nyelven az általános módosításokat tartalmazó listát. Nagy újdonságok nem derültek ki belőle, az első rész kapta a masszívan legtöbb tweakelést, a második és harmadik rész inkább csak szépült és bugmentesebbé vált.

Az első rész érdekesebb fejlesztései közül kiemelhető, hogy kényelmi okból enyhén átterveztek benne egyes játéktereket, egyenként utasíthatóvá váltak a csapattársak, újraegyensúlyozták a tapasztalati pontok szerzését, sokat javult a Mako irányítása, nincs többé karakterosztályokhoz kötve egyes fegyverek használata, az inventory-ban pedig a későbbi gyors azonosítás érdekében szemétnek jelölhetőek a szükségtelen tárgyak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!