VR180 videók készíthetőek a Canon objektívjével

canon eos r5 vr180 objektív
Canon EOS R5 kamera az RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye objektívvel
Vágólapra másolva!
Utólag elhozza a 3D-s videók rögzítésének lehetőségét az EOS R5 kamerára.
Vágólapra másolva!

A Canon bemutatta az EOS R rendszerének legújabb innovációját, egy új virtuális valóságos felvételi megoldást, amely az RF foglalat lehetőségeit használja ki. A Canon EOS VR rendszer tartalmazza az új RF 5.2 mm F2.8L DUAL FISHEYE objektívet, amelyet a kiváló minőségű 3D VR180 tartalmak iránti igényre reagálva fejlesztettek ki.

Canon EOS R5 kamera az RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye objektívvel Forrás: Canon

A VR technológia egyre szélesebb elterjedésével számos ágazatban, például az oktatás, utazás, sport, élő rendezvények és dokumentálás területén, a Canon új terméke leegyszerűsíti a térhatású VR180 felvételkészítés és utómunkálatok teljes folyamatát.

A Canon RF 5.2 mm F2.8L DUAL FISHEYE halszemoptika a Canon első cserélhető VR objektívje, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerűsítse a VR180 videók és állóképek beállítását és felvételét az EOS R5-tel, miközben megmaradt az EOS R rendszer optikai teljesítménye. Az objektíven kívül a Canon EOS VR rendszer tartalmaz egy újonnan kifejlesztett Canon VR alkalmazást (EOS VR segédprogram) és egy Adobe Premiere Pro modult (EOS VR Plug-in), ami segítséget nyújt az utómunkálatok során.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!